Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. ' Kabul Ediyorum ' seçeneğine tıklamanız halinde çerez kullanımını kabul etmiş sayılacaksınız.
Ayrıntıları inceleyin
Kabul Ediyorum

Fonksiyonel Karışımlar

FONKSİYONEL GIDA KATKI MADDELERİ

Stabilizörler

Water Stop / Pacolente / Pacocut / Pacolin Serileri

Kombiler

Salam / Sosis / Frankfurter / Mortadella / Sucuk / Pepperoni / Döner / Köfte / Jambon Kombileri

Antimikrobiyeller

Pacofresh Serisi

İlk çağlarda insanlar taze et ürünlerini daha uzun süre saklamak amacıyla eti işleme gereği duymuşlardır. Fakat zaman içinde endüstrinin gelişmesi ve tüketimin artmasıyla birlikte işlenmiş et ürünleri tüm dünyada en yaygın tüketilen gıda ürünleri arasında yer almıştır. Fonksiyonel katkı maddeleri ise işlenmiş et ürünlerinin dokusunu, tadını, görüntüsünü ve raf ömrü süresince ürünlerin stabilitesini kontrol altında tutan ve geliştiren en önemli unsurlardır. Pacovis Türkiye deneyimli uzman ekibi ile tüm işlenmiş et ürünlerine yönelik kaynağından topladığı hammaddeleri gıda yönetmelikleri ve müşteri ihtiyaçları doğrultusunda en doğru kombinasyonlarda bir araya getirerek farklı fonsiyonel katkı maddeleri alternatifleri sunar. Aynı zamanda fonksiyonel gıda bileşenleri ve lezzet bileşenlerini bir araya getirerek şarküteri ürünleri, kaplamalı et ürünleri, döner, burger, köfte gibi işlenmiş et ürünlerine yönelik kombiler üretir.

Emülgatörler

Pacomul Serisi

Proteinler

Pacoprot Serisi