Mono Baharatlar Karışım Ürünler Baharat Karışımları Seasoningler (Çeşniler) Fonksiyonel Karışımlar Kombi Ürünler Sterilizasyon Hizmeti
KARIŞIM ÜRÜNLER × FONKSİYONEL KARIŞIMLAR

Gıda üretiminde kullanılan, üretime yardımcı veya fiziksel olarak farklı özellik veren ürünler bu kategori altında değerlendirilmektedir. Bu ürünler genel anlamda emülgatörler, stabilizatörler, kıvam arttırıcılar olarak değerlendirilebilir.

  • Water Stop Serisi

    Et ürünlerine yapı destekleyici ve ambalaj içerisinde su ve yağ salmayı önleyici ürünleri içeren grup.

  • Pacocut Serisi

    Emülsifiye ve kıyma olarak işlenmiş et ürünlerinde yapı destekleyici ve renk olgunlaşması için bileşenleri içeren genel kullanımlı ürün grubu

  • Pacomul Serisi

    Farklı oranlarda yağ ve su sistemlerinin stabilizasyonunda kullanılan emülgatör çözüm grubudur. Farklı gıda sektörlerinde su-yağ yönetimine yardımcı ürün grubu

  • Pacollante Serisi

    Döner üretimine yönelik, yaprak ve kıyma döner işlenmesi ve stabilizasyonu için özel olarak geliştirilmiş ürün grubudur.

  • Pacolin Serisi

    Tamburlama ve enjeksiyon amaçlı kullanılan değişik hammadde ve uygulamalara yönelik farklı kullanım dozajlarına uygun çözüm sunan ürün serisidir. Ürünler bir çok farklı uygulamaya yönelik tasarlandığı için en uygun uygulama şekli Pacovis Türkiye tarafından önerilecektir.


© Pacovis Türkiye | Tüm Hakları Pacovis Türkiye’e Aittir. Web Tasarım & Programlama Algoritma