Mono Baharatlar Karışım Ürünler Baharat Karışımları Seasoningler (Çeşniler) Fonksiyonel Karışımlar Kombi Ürünler Sterilizasyon Hizmeti
ÜRÜNLER VE HİZMETLER × BUHAR STERİLİZASYON

Sterilizasyon nedir?

Sterilizasyon, tarım ürünü olan baharatların, tarladan toplandıktan ve işlendikten sonra taşıdıkları mikrobiyal yükleri azaltmak için uygulanan yöntemler için kullanılan genel bir addır.

Baharatlar doğrudan gıda maddesi üzerinde veya gıda maddesi üretiminde kullanılan temel lezzet bileşeni olduğu için, son ürüne taşıdığı mikrobiyal yük önemlidir.

Mikrobiyal yükün belli seviyelerde tutulması gıdanın raf ömrünü ve kalitesini doğrudan etkilemektedir.

Günümüzde en güvenilir yöntem Buhar Sterilizasyon olarak kabul edilmektedir. Pacovis Türkiye, bünyesinde bulunan buhar sterilizasyon tesisi sayesinde müşterilerine sterilizasyon hizmeti sunmaktadır.


© Pacovis Türkiye | Tüm Hakları Pacovis Türkiye’e Aittir. Web Tasarım & Programlama Algoritma